Friss és egészséges

Díjat nyert az Alma Gyógyszertárak hálózata


franchise dijDinamikusan növekvő franchise hálózat, jól működő minőségbiztosítási rendszer, egyedülálló beteggondozási rendszer, megújult arculat. 2014 a változások éve volt az Alma Gyógyszertáraknál. A társaság 2014-ben nem csupán a saját versenytársaihoz, hanem más iparágak képviselőihez képest is dinamikusan növekedett. 155 gyógyszertár, 72 kistérség, 7 millió vásárló – ez a tavalyi év számokban.

Büszkék vagyunk a fejlődésre, amelyet elértünk, ezért pályáztunk a Magyar Franchise Szövetség által meghirdetett „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” címre, amelyet a január 22.-én tartott díjátadó gálán dr. Mandel Katalin nyújtott át Németh Attilának, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatójának.

A díjat megalapozó növekedés forrását a csatlakozó patikák adták. A tavalyi évben 47 gyógyszertár csatlakozott az Alma Gyógyszertárak franchise programjához. Számukra a rendszer az adminisztrációs terhek csökkenését, közös, jól kidolgozott marketinget, és nem utolsó sorban gazdaságosabb működést eredményezte. A közös beszerzés lényege, hogy valamennyi patikánk olcsóbban juthat a termékekhez, mintha önállóan szerezné be azokat, vagyis egyszerre tud kedvezményeket biztosítani a betegeknek, és eközben gazdaságosabban működni.

Az Alma Gyógyszertárak és a Patika Management Kft. mint az Alma Gyógyszertárak hálózat működtetője, 2013 óta a Magyar Franchise Szövetség teljes jogú tagja. A Patika Management Kft. franchise modellje kialakítását, valamint a franchise tevékenységének működtetését a Magyar Franchise Szövetség értékei alapján végezte és végzi.
Tovább a teljes cikkhez...

 akcios ujsag 201501

 

 

 

 

ALMA PATIKA AKCIÓK

AKCIÓS ÚJSÁG 2015.01.12. - 03.01. letoltes

Kattintson az akciós katalógusra.

Lapozzon bele Online!

 

Alma Patika

 Patika Akciók - Akciós Újság